PACK BENVINGUT NADÓ 1

45,00 €

Pack Benvingut Nadó 1, inclou: mantenta de cintes, manta per al cotxet, tira per al xumet i eixuga babes, tot amb la mateixa tela. Ideal com a detall de naixement.

PACK BENVINGUT NADÓ 2

90,00 €

Pack Benvingut Nadó 2, inclou: capa de bany, canviador plegable, eixuga babes, tira de xumet, manta pel cotxet, manteta de cintes, bossa de  muda, tovallola petita.

PACK BENVINGUT NADÓ 3

100,00 €

Pack Benvingut Nadó 3, inclou: capa de bany, canviador plegable, porta bolquers i tovalloletes, porta documents sanitaris, eixuga babes, tira de xumet, manteta de cintes, tovallola petita, necesser primera muda.

PACK BENVINGUT NADÓ 4

65,00 €

Pack Benvingut Nadó 4, inclou: capa de bany, canviador plegable, porta bolquers i tovalloletes, eixuga babes, tira de xumet, manteta de cintes. Ideal com a regal de naixement.

PACK BENVINGUT NADÓ 5

25,00 €

Pack Benvingut Nadó 5, inclou: eixuga babes, tira de xumet, manteta de cintes i tovallola petita. Ideal com a detall de naixement.

PACK BENVINGUT NADÓ 6

75,00 €

Pack Benvingut Nadó 6, inclou: tira de xumet, tovallola petita, canviador plegable, porta tovalloletes i bolquers, porta documents sanitaris, 3 bosses de muda, 1 bossa petita pel xumet. Ideal com a regal de naixement.

PACK BENVINGUT NADÓ 7

25,00 €

Pack Benvingut Nadó 7, inclou: manteta de cintes i bossa de muda personalitzada amb el nom. Ideal com a detall de naixement.